Νέα ανελκυστήρων

Ανελκυστήρας για να παρκάρετε στο δωμάτιο σας(Ανελκυστήρας parking).

8 Ιουλίου 2014

Οι 16 καλύτερες διαφημίσεις σε ανελκυστήρες.

3 Ιουλίου 2014

Μιας και οι διαφημισεις στα ΜΜΕ και σε πινακίδες εχουν γίνει πολύ κοινότυπες και οι περισσότεροι από εμάς ούτε που τις προσέχουμε και πολλές φορές επίτηδες τις αποφεύγουμε, οι διαφημιστές έχουν κυρίως στο εξωτερικό προσφύγει στις διαφημίσεις σε ανελκυστήρες. Καθώς οι ανελκυστήρες μετακινούνται πάνω κάτω, όπως και οι πόρτες τους ανοίγουν μας δίνουν την δυνατότητα να δημιούργησουμε πολύ έξυπνες και πρωτότυπες διαφημίσεις. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 20 απο τις πιο δημιουργικές διαφημίσεις σε ανελκυστήρες.

 1. Fiat Punto. Ανελκυστήρας για την διαφήμιση του αισθητήρα parking της Fiat.

 2. Resident Evil Movie. Διαφήμιση της ταινίας Resident Evil δείχνοντας ζομπι που προσπαθουν να ξεφύγουν απο την πρωταγωνιστρια.

 3. Superman Movie. Διαφήμιση της ταινίας Superman δείχνοντας τον Clark Kent να αλλάζει καθώς ανοίγουν οι πόρτες του ασανσέρ.

 4. Coca-Cola. Σε μία ζεστή μέρα η διαφήμιση αναψυκτικού θα μας θύμιζε να το αγοράσουμε.

 5. Fear Factor Series. Διαφήμιση της τηλεοπτικής σειράς Fear Factor μας προκαλεί να μπούμε στον ανελκυστήρα.

 6. Swiss Skydive. Αν δεν φοβάστε να δοκιμάσετε ελεύθερη πτώση τότε σιγουρα δεν θα φοβηθείτε να μπείτε σε αυτόν τον ανελκυστήρα.

 7. Πλαστικός χειρουργός. Πανέξυπνη διαφήμιση από ιατρείο πλαστικής χειρουργικής που σας υπόσχεται να ξαναγεννηθήτε μετά απο μία πλαστική επέμβαση.

 8. Achilles Clarks. Διαφήμιση της εταιρίας πώλησης μηχανημάτων ανύψωσης Clark που σας υπόσχεται οτι τα οχήματά της μπορούν να σηκώσουν βαριά αντικείμενα.

 9. Oreo. Μετά από αυτη την διαφήμιση δεν θα θέλατε να φάτε ενα Oreo βουτηγμένο σε γάλα;

 10. Witness against Torture. Η διαφήμιση αυτη δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές του Guantanamo.

 11. Golds Gym. Αν είστε υπέρβαροι θα είναι πιο δύσκολο να απεγκλωβιστείτε απο έναν καθηλωμένο ανελκυστήρα.Κάντε εγγραφή τώρα στο Golds Gym.

 12. Thermometer Elevator: Climate Change Awareness. Τι επηρεάζει την θερμοκρασία του πλανήτη; Τα δάχτυλα μας όπως ανεβοκατεβάζουν και τον ανελκυστήρα.

 13. Folliderm Hair Loss Remedy: Bald Man. Η απώλεια μαλλιών μπορεί να είναι πολύ γρήγορη. Μην αφήσεις να συμβεί.

 14. Eliane Indiani Fitness Center. Άλλη μία έξυπνη διαφήμιση για για γυμναστήριο σε ανελκυστήρα.

 15. Morning Alarm. Αν ο πρώτος πρωινός καφές δεν σε ξυπνάει τότε αυτο το ασανσέρ θα το κάνει.

 16. Shark Week Campaign: Discovery Channel. 360 μοίρες για την διαφήμιση της τηλεοπτικής σειράς Shark Week Campaign του Discovery Channel.